Vizet oszt a KeKo a Széchenyi téri buszállomáson

Naponta 500 flakon vizet oszt ki keddtől...

Naponta 500 flakon vizet oszt ki keddtől csütörtökig a Kecskeméti Közlekedési Központ (KeKo) a Széchenyi téri autóbuszállomáson délután 1 és 4 óra között. A teljes országra kiadott harmadfokú hőségriasztás miatt nyújt segítséget a KeKo a folyadékpótlás terén.

Vízosztást szervez keddtől csütörtökig a Kecskeméti Közlekedési Központ. Az év legmelegebb napjai előtt állva a KeKo úgy döntött, hogy segíti a busszal közlekedőket a melegben.

A harmadfokú riasztásnak az előrejelzések szerint kedden, szerdán, csütörtökön van a csúcspontja, itt Kecskeméten 37-39 fokkal, ezen változtatni nem tudunk. Abban viszont megpróbálunk segíteni, hogy akinek most is muszáj utaznia, munkába mennie, vagy egyéb más kötelezettségét teljesítenie, megpróbáljuk az utazását kellemesebbé tenni azzal, hogy kedden, szerdán és csütörtökön 13 órától ásványvizet osztunk
— mondta Hári Ernő, a Kecskeméti Közlekedési Központ ügyvezetője.

Az Intertanker Zrt. a szállításban és a szobahőmérsékletű tárolásban, az AIPA Kft. pedig az önkéntesek toborzásban segít. Naponta 500 flakon vizet osztanak ki a KeKo munkatársai és az önkéntesek a Széchenyi téri autóbuszállomáson.


Posted: 2024-07-09 15:18:00

Tovább olvasom a következő oldalon >> hiros.hu
Nyomtatás