Szerda éjfélig lehet még szavazni a tablókra

Szerdán éjfélig lehet még szavazni a...

Szerdán éjfélig lehet még szavazni a Kecskeméti Médiacentrum által meghirdetett tablóversenyre. A nyertes osztályok értékes ajándékokkal gazdagodhatnak. Jelenleg szoros verseny alakult ki a bányaisok és a katonások között.

A Kecskeméti Médiacentrum ötödik alkalommal szervezett tablókiállítást és ehhez kapcsolódóan tablóversenyt az érettségiző kecskeméti középiskolás osztályok számára. A hétfői állás szerint szorosan küzdenek a Bányai Júlia és a Katona József Gimnázium osztályai.

A győztes osztály minden tagja kétnapos belépőjegyet nyer a július 17-től induló mezőtúri East Fest Fesztiválra, a második helyezett osztály az Ápoló Klub jóvoltából koncertjegyeket nyer a július 26-ai Blahalouisiana és az Ivan & the Parazol koncertre, míg a harmadik helyezett osztály a kecskeméti strandon csobbanhat egyet. Szerda éjfélig lehet még szavazni a kedvencekre hírportálunkon.

A voksolás regisztrációhoz kötött, mely email és jelszó megadásával történik. Egy tablóra kétóránként lehet újra szavazni és egymás után több tablóra is lehet szavazni.


Posted: 2024-06-10 13:52:00

Tovább olvasom a következő oldalon >> hiros.hu
Nyomtatás