Hatalmas sikere volt a Hírös Sportbálnak

Néhány év szünet után ismét megrendezték a...

Néhány év szünet után ismét megrendezték a sportbálat Kecskeméten. A rendezvény főszervezője ezúttal a Hírös Sport Nonprofit Kft. volt. A Hírös Sportbál keretében átadták az elismeréseket is a város kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolóinak.

Idén végre újra megrendezésre került a Hírös Sportbál, ami a megszokottnál izgalmasabb elemekkel volt töltve. A hatalmas érdeklődésnek örvendő bálra már napokkal ezelőtt minden jegy elkelt, a hangulat pedig minden várakozást felülmúlt. A korábbi nehéz évek miatt elmaradt bál újraélesztése a korábbi hagyományokon alapult. Az eseményen 13 kategóriában kerültek díjazásra Kecskemét kiemelkedő sportolói, amit izgalmas showműsorok, díjátadó, humorista, élőzene, tombola és hatalmas buli kísért. A bál fővédnöke Kecskemét polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia, a védnökei pedig Kecskemét két országgyűlési képviselője, dr. Salacz László és dr. Szeberényi Gyula Tamás voltak.

Nagyon örülünk annak, hogy idén is megtudtuk szervezni a Hírös Sportbált. Sajnos a korábbi évek nehézségei miatt kimaradt ez a szép esemény, de most idén újra együtt vagyunk
— mondta Kispál Balázs, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A Sportbál visszatért eredeti helyszínére, a Messzi István Sportcsarnokba, ami fontos helyszín a város sportolói számára, ugyanis sokan itt töltik a mindennapjaikat, itt találkoznak ismerősökkel, barátokkal. A Hírös Sportbál megnyitóján Jánosi István sportügyekért felelős tanácsnok, a Hírös Sport Nonprofit Kft. sportszakmai vezetője köszöntötte a résztvevőket.

Ma már a sport világa is felgyorsult, a rangos események sorra követik egymást. Ugyanez jellemző Kecskemétre is, ugyanis szinte minden sportágban megmérettetheti magát bárki; sporteseményekben, sportprogramokban nem szűkölködünk. Fontos ilyen alkalmakat találni mint a mai, ugyanis együtt visszatekinthetünk az eredményekre, és tiszteleghetünk a sportolóink előtt
— hangsúlyozta Jánosi István.

A köszöntő után a Művészetek a Rúdsportért Alapítvány látványos előadása következett. A rendezvény legjelentősebb pillanataként az év sportolóit tüntették ki. A Városházán korábban díjazásra került 165 kiemelkedő sportoló és felkészítő közül a Hírös Sport Nonprofit Kft. által felkért három fős bizottság nevezte meg a "legjobbak között is a legjobbakat". Összesen 13 kategóriában adták át az év sportolója díjakat.

Díjazottak

Farkas Janka - Év sportolója utánpótlás lány kategória

Németh Mátyás - Év sportolója utánpótlás fiú kategória

Kecskeméti Sportiskola U20-as röplabda csapata - Év utánpótlás csapata kategória

Tál Csenge Kincső - Év sportolója díj felnőtt női kategória

Palkovics István - Év sportolója felnőtt díj férfi kategória

Kecskeméti TE 1911 Kft. - Év felnőtt csapat kategória

Császár Attila - Év fogyatékkal élő sportoló kategória

Kovács Marianna - Év szenior korú női sportoló kategória

Sipos Csaba - Év szenior korú férfi sportoló kategória

Németh Gyula - Év edzője kategória

Lovas Zoltán - Fair play díj

Kertész Zoltán - Sportmecénás díj

Ujhidy Tibor - Posztumusz életmű díj


Posted: 2024-02-11 08:05:50

Tovább olvasom a következő oldalon >> hiros.hu
Nyomtatás