Egy MLM rendszer melytől garantáltan nem fog a hideg rázni

2019.08.06. 13:26

Nagyon ritkán vállalják médiák, hogy MLM-ről cikkezzenek. Magyarországon, a világ fejlettebb országaihoz képest, még gyakran szitokszónak számít. Elég sok oka van ennek, így egy hálózatépítőnek itthon nincs egyszerű dolga.

Egy lelkes fiatalokból álló csapat, akik nem mellékesen közel 10 éve online marketinggel foglalkoznak meglátták a lehetőséget ebben a üzletformában és úgy gondolták, hogy lerombolják a falakat és megreformálják az üzletépítést. Több mint 150 órát csak arra szántak, hogy tanulmányozták az egyes MLM cégeket, az üzleti modelleket, valamint az alkalmazott stratégiákat. Leültek több, különböző cég üzletépítőjével, hogy pontos képet kapjanak arról, hogy hogyan dolgoznak, melyek azok az eszközök amelyek a sikereiket adják és milyen nehézségekkel kell megbírkózniuk. Fogták ezután ezt a nagy infóhalmazt és elkezdődött a tervezés fázisa.
Egy év tervezés és tesztelés után kicsit több, mint 2 héttel ezelőtt élesben is elindult az automata rendszer. A számok, melyeket mi az analitikai rendszerekben élesben láthattunk bennünket is elképesztett. Azt gondoltuk, hogy Magyarországon nem akarnak az emberek hálózatépítők lenni, hát azt kell mondjuk, hogy de. Ha van olyan perspektíva, mellyel a régi, nehézkesen működő eszközöket ki lehet váltani, akkor megnyílnak az emberek elengedik a régi dogmákat.
 
 
"A legnagyobb kockázat, hogy nem vállalunk kockázatot...Egy olyan világban, ami ilyen gyorsan változik, az egyetlen olyan stratégia, ami garantáltan bukáshoz vezet az az, ha nem vállalunk kockázatokat." - Mark Zuckerberg

 
De mit is tud ez a rendszer? Miben más, mint a hagyományos "tukmálós" hálózatépítés?
 
  • Saját webáruház
  • Saját értékesítő weboldalak (3+1 db)
  • Saját Facebook business oldal
  • Saját Instagram oldal
  • Saját Youtube csatorna
  • Hozzáférés a Facebook Lavy Marketing csoporthoz
  • Online marketing tippek
  • Hirdetési kampány minták
  • Hírlevél rendszer
  • Felépített hírlevél sorozatok

A rendszer értéke piackutatásunk alapján alsó hangon is megközelíti az 1 millió Forintot. 

Nézd meg Te is ezt a lehetőséget >>

Tehát akár kéz érintése nélkül, futószalagon érkezhetnek az érdeklődők, akik egy értékesítési tölcséren keresztül, folyamatos kommunikációval jutnak el a regisztrációhoz.

Véleményünk szerint ez a koncepció a legfejlettebb módon, az MLM összes előnyét ötvözve a legmodernebb hálózatépítő modszer, melynek kipróbálását mindenkinek ajánljuk, hiszen az indulás INGYENES, a cég garanciát vállal, így vesztenivalója csak annak van, aki nem próbálja ki.